STST

Apartement for Mrs and Mr D

Apartement for Mrs & Mr D: making a fairytale true

This renovation turned a one-bedroom unit into a home with two rooms, complete with an updated kitchen and living room.The studio reduced the size of the master bedroom and the lounge to make place for a second bedroom, which doubles as an office for the two homeowners who frequently work from home.Built in 1980s, the concrete, brutalist building provided the formwork for our material and spatial decisions. This full renovation creates a balance between the feeling of being in the air, while being grounded by the weight of the building.The homeowner's moved from a lower apartment in the building to this unit, because they were drawn to the views from being higher up. Among the key features of the space is the access to plenty of natural light from large windows, and expansive views of the city.